TELÈFON

93 673 83 46

WHATSAPP

608 30 54 64

DIRECCIÓ

C/ Amposta, 1, Barcelona

NOSALTRES

bodega amposta

Aquest projecte gastronòmic es crea al voltant d’un dels locals més emblemàtics del nostre barri (Font de la Guatlla).

Neix de l’experiència, de les ganes i il·lusió de 4 socis amb experiència en el món de la gastronomia, amb la finalitat de modernitzar aquesta bodega de tota la vida. Per descomptat, han volgut conservar la identitat d’aquest fantàstic local mantenint la imprescindible nevera de fusta, la barra de bar, les botes de vi, així com, també s’han recuperat parts que estaven oblidades pel pas del temps.

El secret? Conèixer bé el nostre producte: de temporada, sempre fresc i de mercat.

Chema Martínez

Chema Martínez va ser estudiant de l’Escola d’Hostaleria de Girona i va realitzar pràctiques en diferents restaurants fins que, amb 22 anys arriba al Bulli de Roses. Allí coneix a Albert Adrià que li proposa ser cap de cuina d’Inòpia, el primer i exitós projecte gastronòmic del cuiner a Barcelona. Aquest és el moment en el qual coneix als germans Jordi i Josep Barragán, proveïdors del restaurant.

Amb 27 anys comença col·laborant amb Carles Tejedor en diferents projectes a la Xina, i en l’obertura del By13. També, posteriorment en projectes com El Nacional o Lomo alto.

També ha estat professor de l’Escola d’Hostaleria CETT.

Amb 35 anys, crea el seu propi projecte, la Bodega Amposta, juntament amb els germans Jordi i Josep Barragán i Julio Fernández

som la bodega amposta

Són molts els que formen part d’aquest equip, però l’ànima de la nova Bodega Amposta són: Chema Martínez, Jordi Barragán, Josep Barragán i Julio Fernández.

Els germans Jordi i Josep Barragan, vinculats al Barri des que eren nens, comencen la seva relació amb l’hostaleria gràcies a la botiga que obren els seus pares en 1980, Xarcuteria Barragán Moltó. Posteriorment creen Vidania Gastronomia, dedicada a la producció, distribució i venda de cuina i productes gastronòmics a hostaleria. És llavors quan coneixen al Chema Martínez. La relació d’amistat es manté des de llavors fins a arribar a crear aquest projecte en comú.

Julio Fernández és el propietari i director del Restaurant Casa Julio, que des de l’any 1989 serveix cuina casolana i tradicional en el barri de la Font de la Guatlla. Al el barri és on coneix a Jordi i a Josep amb 20 anys, mantenint l’amistat fins ara i compartint projecte junts.